rss

Hyundai publica noi imagini cu viitoarea generatie Santa Fe

  1. 22/03/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, Santa fe
    Vezi toate fotografiile (4)

    La scurt timp dupa prezentarea primelor doua teasere cu noua generatie Santa Fe, Hyundai a revenit cu un set de noi imagini cu SUV-ul. Modelul are la baza conceptul de design Storm Edge.

    Constructorul coreean a publicat noi cadre cu noul Sante Fe. Autoturismul va figura in listele dealerilor cu aceeasi denumire, in ciuda noii nomenclaturi conform careia modelul s-ar fi numit ix45.

    Noua generatie este dovada vie a conceptului de design „Storm Edge“, care face parte din filosofia extinsa a „Sculpturii fluidice“. Masina se remarca prin intermdiul unor linii vizibil mai futuriste.

    Noua propunere Hyundai beneficiaza de lumini de pozitie si blocuri optice spate, ambele cu LED-uri, precum si jante de aluminiu de 19 inch. La capitolul siguranta, constructorul auto a dotat SUV-ul cu sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System), sau sistemul de sapte airbag-uri, incorporand airbag pentru genunchi.

    In plus, sistemul Hyundai Blue Link (serviciul de transmitere a informatiior prin satelit) va fi disponibil pentru prima data pe un model SUV. Sistemul ofera conectivitate si servicii de siguranta pentru autovehiculele Hyundai. Telecomanda cu functie de acces, controlata prin intermediul dispozitivelor inteligente si prin mesaje vocale, imbunatateste asistenta la drum.

    Mai multe informatii vor fi facute publice cu ocazia lansarii oficiale, ce va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la New York, la inceputul lunii aprilie 2012.

    Vizualizari: 1941
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »