rss

Hyundai Motor lanseaza noul i30 N, i30 Fastback, KONA,dar si noua sa generatie de motoare "Smart Stream" la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

  1. 12/09/2017
  2. Categoria: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)


    Hyundai Motor prezinta trei debuturi publice ale autovehiculelor noi la cel de-al 67-lea Salon International de la Frankfurt: prima masina de inalta performanta Hyundai i30 N, coupe-ul elegant cu cinci usi i30 Fastback si SUV-ul subcompact, KONA. Aceste noi modele sunt cele mai recente miscari ale lui Hyundai Motor pentru a deveni numarul unu in Europa, la automobile asiatice pana in 2021. Debutul public la Salonul Auto de la Frankfurt va fi o revenire pentru cele trei modele: la urma urmei, brandul are propriile modele europene si germane sedii centrale, centre de proiectare, tehnice si de testare si operatiunile sale de motociclete inradacinate in regiune.

    Vizitatorii IAA pot, de asemenea, sa analizeze viitoarele tehnologii de propulsie. Hyundai Motor prezinta Smart Stream, noul lor sistem de propulsie eficient si de economisire a combustibilului. In plus, vizitatorii pot vedea intreaga gama de modele IONIQ cu versiunea hibrida, electrica si plug-in hibrid la show-ul auto. IONIQ este prima masina din lume cu trei motoare electrice si este contributia Hyundai Motor la un viitor mai curat si la emisii reduse la zero.

    Etapa pentru debutul lui Hyundai Motor din 2017


    Modelul i30 N
    este primul automobil de inalta performanta al lui Hyundai Motor sub N-line inspirat de motorsport. Construit pe noua generatie i30, aceasta masina a fost dezvoltata de la baza pentru a oferi satisfactie maxima de a conduce in viata de zi cu zi atat pe sosea, cat si pe pista. Modelul i30 N este alimentat de un motor turbo de 2,0 litri disponibil cu doua iesiri de putere: motorul Standard Package livreaza 250 CP, in timp ce puterea maxima a motoarelor Performance Package este amplificata la 275 CP. Ambele iesiri ofera un cuplu maxim de 353 Nm (378 Nm cu functia Overboost) si ating o viteza maxima de 250 km / h. Versiunea de 250 CP ajunge la 100 km / h in 6,4 secunde, versiunea de 275 CP in 6,1 secunde.

    Noua masina de inalta performanta a lui Hyundai se ocupa de precizie, control, siguranta si durabilitate atunci cand vine vorba de performante clare si entuziasm de conducere. Caracteristicile cheie de inalta performanta sunt cele mai importante pentru primul model N de la Hyundai Motor si pot fi alese individual de catre sofer in functie de starea de spirit.

    Cu modelul i30 Fastback, Hyundai Motor intra pe piata compacta cu un coupe premium, clasic, cu cinci usi. I30 Fastback se caracterizeaza prin atitudinea sa puternica si liniile sportive, alungite. Oferind cele mai recente caracteristici active de siguranta si asistenta la volanul Hyundai SmartSense, i30 Fastback popularizeaza tehnologia, la fel ca si ceilalti membri ai gamei i30. Sistemul de propulsie al i30 Fastback consta in doua motoare pe benzina cu turbocompresor reduse, care au fost transmise de la noua generatie Hyundai i30. Cu tehnologia i30 Fastback, Hyundai Motor face design-ul premium accesibil tuturor.

    Conceptul KONA
    este un SUV cu un design indraznet si progresiv, caracteristici premium, conectivitate accesibila si cele mai noi tehnologii de siguranta. Hyundai's KONA ofera un design ascutit, cu faruri cu LED-uri, acoperis cu doua tonuri si o selectie de zece culori distincte. Acest nou SUV combina tractiunea integrala 7DCT, oferita optional, la cerere, cu cele mai recente motoare Hyundai. Exprima stilul de viata al clientilor urbani moderni.

    Hyundai Motor va introduce, de asemenea "Smart Stream" - noua sa generatie de propulsie - la Show cu o vitrina a motorului T-GDi de 1,6 litri Smart Stream si a transmisiei cu ambreiaj dublu dublu Smart Stream cu 8 trepte. Noul motor T-GDi de 1.6 litri cuprinde o serie de tehnologii noi, cum ar fi CVVD (Continuous Variable Valve Duration, CVVD), care optimizeaza deschiderea si inchiderea supapei in mod independent pentru a maximiza performanta si economia de combustibil, precum si pentru a reduce emisiile. Cu schimbari de viteze mai rapide si mai rapide decat predecesorul sau, DCT cu 8 viteze Smart Stream contribuie si la reducerea consumului de combustibil. Hyundai Motor intentioneaza sa introduca mai multe motoare "Smart Stream" in anii care vin. De asemenea, vor fi anuntate planurile de lansare a primului program de car-sharing, pentru masinile pur electrice in zona metropolitana din Amsterdam la inceputul lunii octombrie.

    Compus dintr-o 100 de vehicule electrice IONIQ, parcul de car-sharing popularizeaza e-mobilitatea. Informatii mai detaliate despre primul program de car-sharing de la Hyundai Motor vor fi disponibile pe 5 octombrie 2017 in timpul ceremoniei de inaugurare de la Amsterdam.

    Vizualizari: 1808