rss

El este primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai. Ofera pana la 275 CP si face suta in doar 6.1 secunde

  1. 14/07/2017
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: i30 N
    Vezi toate fotografiile (18)

    Hyundai a publicat in urma cu numai cateva momentele primele fotografii si informatii oficiale ale noului i30 N. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf GTI, hot-hatch-ul sud-coreean ascunde sub capota un propulsor turbo de doi litri.

    Dupa modelul compactei sportive din Wolfsburg, clientii au la dispozitie doua versiuni diferite de putere: 250 sau 275 CP. In ambele cazuri, fisa tehnica este completata de o cutie manuala cu sase rapoarte, un sistem de tractiune fata si, totodata, o suspensie ajustabila.

    Varianta de top, comercializata alaturi de indicativul Performante Pack, ofera in plus si jante pe 19 inch cu anvelope Pirelli P-Zero sau un diferential electronic. Aceasta se mai lauda, de asemenea, si cu discuri de franare superioare din punctul de vedere al dimensiunilor.

    Pe plan estetic, noul Hyundai i30 N apeleaza la spoilere fata / spate agresiv stilizate si praguri laterale proeminente pentru a iesi in evidenta. Nu lipsesc insa din meniu nici eleronul pentru plafon sau evacuarea sport inzestrata cu doua tips-uri cromate, de exemplu.

    La interior, hot-hatch-ul sud-coreean se remarca in special prin vitezometrul gradat pana la 300 de kilometri pe ora. Numeroase priviri vor atrage si volanul multifunctional cu design in trei spite, dar si scaunele fata cu suport lateral marit si cusaturi contrastante.

    Informatiile privind disponibilitatea ori pretul de pornire al concurentului asiatic pentru modelul Volkswagen Golf GTI lipsesc cu desavarsire pentru moment. Respectivele detalii vor fi publicate, cel mai probabil, in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 1511