rss

Hyundai dezvaluie noul i20 facelift

  1. 05/03/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: facelift, Hyundai, I20
    Vezi toate fotografiile (2)

    A sosit timpul ca si Hyundai i20 sa adopte actuala filosofie de stil "Fluidic Sculpture". Modelul cu facelift va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Constructorul coreean a publicat primele imagini si informatii oficiale cu varianta restilizata i20. La nivel stilistic, se remarca grila hexagonala si blocurile optice redesenate. Bara transversala  cromata a fost inlocuita cu una din plastic negru, iar bara de protectie spate a fost remodelata.

    Noul Hyundai i20 facelift masoara 1,71 m in latime si 1,49 metri in inaltime. In lungime creste cu 55 mm. Chiar si asa nu depaseste 4 metri. Ampatamentul ramane acelasi, de 2,52 metri.

    Compacta coreeana va fi disponibila incepand din vara aceastui an, cu o gama de motorizari formata din unitatile de 1,1 litri in trei cilindri si de 1,4 litri si patru cilindri.

    Primul propulsor a fost proiectat la Centrul de Cercetare si Dezvoltare Hyundai din Russelsheim, poarta denumirea U-II si dezvolta 75 Cai Putere. Versiunea Blue Drive are un nivel al emisiilor de numai 84 grame pe kilometru.

    Tot cu atentie la mediul inconjurator, motorul de 1,4 litri si 90 Cai Putere inregistreaza emisii CO2 de 96 grame pe kilometru. Oferta este completata de unitatea pe benzina de 1,2 litri si 78 Cai Putere.

    Vizualizari: 2138