rss

Hyundai Elantra facelift – disponibil in Romania, de la 14.016 euro cu TVA inclus

  1. 06/05/2014
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (6)
    Hyundai Elantra facelift este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand din primavara anului curent. Acest model poarta amprenta liniei de design specifica Hyundai, „fluidic sculpture”.

    Dezvoltat pe baza succesului inregistrat de modelul anterior, Elantra facelift completeaza perfect gama de modele Hyundai, caracterizata prin design deosebit, confort si calitate. Aceste atribute au primit recunoastere la nivel international, Hyundai Elantra castigand titlul european Autobest 2012 si Masina Anului 2012 in America de Nord si Canada.

    In Romania, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizare pe benzina, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, compatibila Euro V. Propulsorul este echipat cu distributie variabila D-CVVT si livreaza o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

    Elantra facelift se diferentiaza de generatia anterioara in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata, bara de protectie fata, dar si prin remodelarea partii din spate. Desi ampatamentul modelului Elantra a ramas neschimbat, masurand 2700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spatiu, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

    La nivel local, clientii pot opta pentru doua variante de echipare, ce asigura confort si siguranta. In interior, Elanta facelift dispune de o serie de imbunatatiri, care redefinesc experienta de condus. Noul sistem optional de afisare Supervision Cluster, tip LED, care masoara 3,8 inch prezinta o varietate de informatii la o claritate de inalta rezolutie. In plus, clientii pot beneficia de un sistem audio cu un afisaj de 4,3 inch.

    Pentru o mai buna iluminare, Hyundai ofera un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar si proiectoare de ceata. Noua forma alungita a farurilor evidentiaza caracterul dinamic al sedanului compact.  

    Modelul Elantra facelift beneficiaza de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care - cel mai competitiv pachet de servicii post-vanzare disponibil pe piata locala. Acest serviciu include cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

    Elantra facelift este disponibil in reteaua de distributie autorizata Hyundai Auto Romania, cu preturi incepand de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin Programul de Innoire a Parcului Auto National 2014).

    Vizualizari: 4445
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »