rss

Noul Honda Insight, emisii CO2 de numai 96 g/km

  1. 02/09/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: facelift, Honda, Insight
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noul Insight. Modelul cu facelift promite un nivel al emisiilor de numai 96 grame per kilometru.

    Modelul este acum mai prietenos cu mediul, consumul de combustibil si nivelul de emisii fiind reduse prin imbunatatirea aerodinamicii si cresterea eficientei trenului de rulare. Frecarile reduse in interiorul motorului, cutia de transmisie CVT si un sistem de climatizare cu o izolare termica marita, toate contribuie la reducerea consumului.

    Honda Insight primeste de asemenea un design exterior actualizat, ce include o noua grila frontala. Spoilerul posterior este mai subtire, iar impreuna cu elementele hayonului si motorul stergatorului lunetei, care a fost micsorat, contribuie la cresterea vizibilitatii in spate.

    Confortul si stabilitatea au fost imbunatatite prin modificari ale setarilor motorului si suspensiei. Dotarile din interior au fost de asemenea imbunatatite.

    Pe langa Insight, Honda va mai lansa si noul Civic, creat exclusiv pentru piata europeana, precum si modelele CR-Z, CR-V, Jazz si Accord.

    In aceeasi nota ecologica, casa auto va prezenta Honda EV si EV-Neo (vehiculele electrice pe patru si doua roti), vehiculul cu pile de combustie FCX Clarity si noua platforma hibrida de tip Plug-In.

    Vizualizari: 1524
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »