rss

Honda CR-Z, primele teasere

  1. 07/09/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Cr-z, Hibrid, Honda
    Vezi toate fotografiile (3)

    Honda a publicat primele teasere cu noul CR-Z facelift, model ce isi va face debutul la Salonul Auto de la Paris. Micuta hibrida cu veleitati sportive vine cu o serie de noutati estetice si mecanice, momentan nedezvaluite.

    In asteptarea deschiderii portilor Salonului Auto de la Paris, Honda ne trezeste interesul cu mici detalii ce anticipeaza viitorul CR-Z restyling. Modelul cu propulsie hibrida a beneficiat de ceva modificari estetice, dar si tehnice.

    Cele trei imagini publicate tradeaza luminile din partea din fata, cu tehnologie LED, jantele cu cinci spite si un design agresiv si un buton cu inscriptia "S+", ce ar putea conferi, prin actionare, un plus de performanta.

    Honda CR-Z, mostenitor al legendarului CR-X din 1983, este pus in miscare de platforma hibrida IMA, format dintr-un motor traditional de 1,5 litri, capabil sa dezvolte 114 Cai Putere, si unul electric de 14 Cai Putere.

    Puterea totala ajunge astfel la 124 Cai Putere, in timp ce cuplul maxim este de 174 Nm. Modelul dispune de tractiune fata si este echipat cu o cutie de viteze cu sase trepte.

    Mai multe informatii oficiale si imagini cu noua generatie vor fi dezvaluite in apropierea Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1885