rss

Honda a vandut un milion de masini hibride

  1. 15/10/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Hibrid, Honda, Insight
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda a atins o noua piatra de hotar, constructorul auto reusind sa vanda un milion de autovehicule hibride la 13 ani de la debutul primului sau model hibrid de serie, Insight.

    Honda a reusit sa comercializeze un milion de autoturisme hibride in cei 13 ani de cand casa auto activeaza pe segmentul autovehiculelor cu propulsie alternativa. Recordul a fost atins la sfarsitul lunii septembrie.

    Prima generatie Honda Insight a fost lansata in noiembrie 1999. La acea vreme, hibridul cu un motor pe benzina oferea cel mai mic consum din lume. Acel moment a reprezentat deschiderea unei noi ere privind propulsia alternativa, ansamblul Honda IMA de propulsie hibrida fiind dezvoltat incontinuu.

    In prezent, constructorul auto comercializeaza 8 modele hibride pe 50 de piete. Pe pietele europene, gama de modele cu propulsie hibrida include trei modele.

    In ceea ce priveste planurile de viitor, Honda lucreaza la imbunatatirea sistemelor de propulsie alternativa si eficientizarea consumului oferit. In urmatorii ani, producatorul auto va lansa un sistem hibrid cu doua motoare pentru modelele de clasa medie si mare.

    Totodata, Honda anunta un sistem hibrid sportiv, cu trei propulsoare, ce a fost botezat SH-AWD (Super-Handling All Wheel Drive) si urmeaza sa echipeze viitoarea versiune de serie a supercarului NSX.

    Vizualizari: 1496
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »