rss

Honda a lansat versiunea electrica a modelului Jazz

  1. 18/11/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Fit, Honda, Jazz
    Vezi toate fotografiile (9)

    Salonul Auto de la Los Angeles a oferit prilejul producatorului auto Honda de a lansa varianta electrica a modelului Fit, comercializat pe pietele europene sub numele de Jazz.

    Noul Honda Fit/Jazz este echipat cu un pachet de baterii litiu-ion de 20 kWh, care asigura o autonomie de 200 de kilometri. Modelul, prezentat anul trecut tot la Los Angeles sub forma de prototip, se diferentiaza de cel traditional printr-o serie de elemente la nivelul bordului, precum si prin stickerele aplicate caroseriei.

    Motorul electric al MPV-ului compact cu zero emisii este derivat din unitatea de 125 Cai Putere, care echipeaza FCX Clarity. Multumita unui sistem de reincarcare rapida, bateriile electricei Fit/Jazz pot fi reincarcate complet in numai trei ore.

    In ceea ce priveste comercializarea nu au fost furnizate inca informatii complete, dar se pare ca livrarile vor demara in luna august 2012, incepand cu pietele din California si Oregon. Ulterior, va fi vandut si in celelalte state americane.

    Honda va vinde numai in leasing autoturismul, mentionand insa ca sunt deschisi la nevoile clientilor, iar daca acestia vor dori metodele traditionale de achizitie, vor veni si cu astfel de oferte.

    Vizualizari: 2476