rss

Honda: Suntem invidiosi pe succesul Nissan Qashqai

  1. 13/12/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, Nissan, Qashqai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda ar dori sa aiba vanzarile afisate de Nissan pe segmentul SUV-urilor, iar CEO-ul producatorului auto, Takanobu Ito, nu se sfieste sa o recunoasca: "Suntem invidiosi pe succesul lui Nissan Qashqai."

    Incurajati de rezultatele imbucuratoare inregistrate de Qashqai, Honda planuieste sa construiasca un model similar: "Qashqai se vinde foarte bine, de aceea luam in calcul lansarea unui autoturism cu aceleasi caracteristici", a completat oficialul Honda.

    Aceasta miscare pare una logica daca luam in calcul faptul ca in Europa, in primele noua luni, Nissan a vandut 153.079 de exemplare ale crossoverului, in timp ce Honda a livrat 105.918 de masini din intreaga gama. Mai mult decat atat, daca vanzarile primului constructor auto au urcat cu 16%, celalalt a afisat o scadere de 19 procente.

    Desi Ito nu a mentionat exact cand vor pune in aplicare aceste planuri, este clar ca sunt cu ochii pe crossoverul rival in Europa, cu atat mai mult cu cat acesta a fost produs in mai mult de un milion de exemplare de la debutul pe piata si pana in prezent.

    Nici Juke nu o duce foarte rau, care, judecand dupa volumele de vanzari, pare a fi un nou succes marca Nissan.

    Vizualizari: 2006
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »