rss

Honda lanseaza programul Global Racing NSX GT3 pentru clienti

  1. 31/07/2017
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: NSX GT3
    Vezi toate fotografiile (12)

    Honda, in colaborare cu JAS Motorsport, Honda Performance Development (HPD) si Mugen vor oferi NSX GT3 la vanzare in intreaga lume pentru sezonul 2018.

    Comenzile pentru NSX GT3 sunt acum preluate de JAS Motorsport, responsabil pentru vanzari si asistenta pentru clienti din Europa, Asia (inclusiv China) si America de Sud; De HPD in America de Nord si de Mugen in Japonia.

    NSX GT3 a fost proiectat de Honda R & D in Japonia in colaborare cu JAS Motorsport din Milano, Italia. Dezvoltarea masinii a fost realizata ca un proiect de colaborare in ultimii trei ani, care a inclus si HPD de la sfarsitul anului 2015, cu peste 85.000 km de cursa si kilometraj de testare finalizat. Un lot initial de 12 masini va fi produs in timp pentru inceputul sezonului de curse 2018.

    Motoarele de curse V6 de 3,5 litri cu turbocompresoare sunt construite la fabrica de motoare Anna din Ohio, Statele Unite ale Americii. Motorul de curse utilizeaza aceleasi specificatii de proiectare precum cele ale modelului de serie NSX, inclusiv blocul motor, chiulasa, arborele cu came, arborele cotit, pistoanele si sistemul de lubrifiere uscata. O cutie de viteze cu sase trepte, cu schimbare secventiala, ofera putere rotilor din spate ale lui NSX GT3, in timp ce un sasiu de ultima ora si un pachet aerodinamic finalizeaza performantele impresionante ale NSX.

    Fibra de carbon folosita, race-ready NSX GT3 este oferit spre vanzare la un pret de pornire de 465.000 €, livrate de JAS Motorsport. Sunt disponibile optiuni suplimentare si suport complet pentru clienti, inclusiv piese si vanzari, servicii de instruire si inginerie.

    "Honda este extrem de mandra sa lanseze programul NSX GT3 pentru clienti", a declarat Robert Watherston, seful Motorsport la Honda Motor Europe. "Am vazut deja calitatea masinii dovedita de victoriile sale in SUA si capacitatea sa de a conduce in mod convingator Daytona 24 Hours in debutul seriei. Cu sprijinul clientilor Honda, JAS Motorsport, HPD si Mugen, asteptam cu nerabdare sa vedem cum NSX se lupta pentru victorie in cele mai prestigioase curse GT3 din lume in 2018 si dupa aceea ".

    "NSX GT3 a fost creat pentru a concura la cel mai inalt nivel", a declarat Alessandro Mariani, CEO JAS Motorsport. "Acesta imbina tehnologia de varf GT3 cu un design frumos si eficient si cu cea mai recenta specificatie de siguranta FIA. Am vazut deja ca masina a devenit un castigator in SUA si suntem acum gata sa-i oferim spre vanzare in intreaga lume pentru ca concurentii sa se poata bucura ".

    NSX GT3 adauga la mostenirea incredibila a primei generatii NSX in motorsport, inclusiv victoria in categoria GT2 din 24 de ore Le Mans in 1995 si trei coroane in Super GT (inclusiv fostul campionat All Japan GT) intre 2000 si 2009.



    Vizualizari: 1393
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »