rss

Honda CR-V, primele imagini cu noua generatie

  1. 18/07/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Cr-v, Honda
    Vezi toate fotografiile (19)

    Honda a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale ale noii generatii CR-V. SUV-ul compact scade in dimensiuni, vine cu un design interior si exterior proaspat si o gama de motorizari mai eficiente.

    Dupa prezentarea oficiala a versiunii americane desfasurate anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles, Honda publica primele imagini si informatii ale modelului european. Noul CR-V preia elementele  de design regasite pe conceptul de pre-serie prezentat in aceasta primavara, la Salonul Auto de la Geneba.

    Cea de-a patra generatie se remarca printr-o serie de linii mai agresive, cu o parte frontala si posterioara vizibil modificate, cu lumini LED pe fata si o forma redesenata a blocurilor optice posterioare.

    Comparativ cu modelul aflat in prezent la vanzare, noul CR-V a scazut un dimensiuni, avand o inaltime cu 3 centimetri mai mica. In ceea ce priveste spatiul de depozitare, portbagajul ofera acum 589 de litri si nu mai puţin de 1648 de litri cu bancheta rabatata, cu aproape 10% fata de modelul actual.

    La interior, japonezii propun materiale de o calitate mai buna si un display de 5 inch unde pot fi gestionate sistemul de navigaţie, telefonul si navigatia.

    La capitolul motorizari, noul crossover va fi disponibil in compania a doua propulsoare, unul diesel si unul pe benzina. Asadar, cei care prefera unitatile pe motorina vor putea alege motorul i-DTEC de 2.2 litri care produce 150 Cai Putere si promite sa fie mai eficient comparativ cu generatia anterioara.

    Pe benzina avem de-a face cu un 2.0 i-VTEC de 155 CP, versiune ce va putea fi echipata fie cu un sistem de tractiune 2x4, fie cu unul 4x4.

    Noua generatie Honda CR-V pentru Batranul Continent va debuta oficial in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Modelul va ajunge in showroomuri pana la finele acestui an.

    Vizualizari: 1968