rss

Honda CR-V, informatii, imagini si video cu noua generatie

  1. 25/07/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Cr-v, Honda
    Vezi toate fotografiile (20)

    Honda a publicat noi imagini si informatii oficiale cu noul CR-V, model ce vine cu un design mai atletic fata de vechiul model. Noua generatie beneficiaza de o aerodinamica imbunatatita, doua motorizari, benzina si diesel, si noi sisteme de asistenta a soferului.

    Constructorul auto pregateste lansarea celei de-a patra generatii a crossoverului CR-V si dezvaluie un set nou de imagini oficiale, un clip promotional, precum si noi informatii tehnice.

    Autoturismul a intrat la apa cu 30 mm in inaltime si 5 mm in lungime, miscare ce nu afecteaza spatiul oferit la interior. Mai mult decat atat, portbagajul ofera acum 589 litri sau 1648 litri, cu bancheta din spate rabatata. La interior, japonezii propun materiale de o calitate superioara si un display de 5 inch unde pot fi gestionate sistemul de navigatie si telefonul.

    Noul Honda CR-V vine cu o aerodinamica imbunatatita si doua doua motorizari disponibile la lansare, una diesel si una pe benzina. Clientii care prefera prima varianta pot alege propulsorul 2.2 i-DTEC, care dezvolta o putere maxima de 150 cai si un cuplu de 350 Nm, garantand totodata emisii cu 12% mai mici.

    Pe benzina exista unitatea 2.0 i-VTEC de 155 CP si 192 Nm, cu emisii CO2 de 173 g/ km (175 g/km cu transmisie automata si 168 g/km pentru versiunea 2WD). O alta noutate este reprezentata de introducerea modului de conducere "ECON", care ajusteaza sistemul de aer conditionat si acceleratia pentru a reduce consumul.

    Din lista de dotari a crossoverului face parte si sistemul ADAS (Advanced Driver Assist Systems), care include o functie cruise control avansata, ce monitorizeaza traficul si gestioneaza sistemul de franare si acceleratia la viteze cuprinse intre 30 si 180 km/h.

    Dotarile continua cu dispozitivul "LKAS" de atentionare a soferului atunci cand este depasita banda, precum si cu sistemul de franare automata CMBS, care face atent soferul asupra unui pericol iminent si actioneaza frana automat. CMBS intra in actiune la viteze ce depasesc 15 km/h si recunoaste vehicule in miscare sau stationate, pana la 100 metri distanta.

    Noul Honda CR-V va fi lansat pe piata la finele acestui an, primele livrari urmand a avea loc la inceputul lui 2013.

    Vizualizari: 2012