rss

Noutatile Honda pentru Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 31/08/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Civic, Honda, Insight
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda va lansa noul Civic la IAA Frankfurt Motor Show 2011 in septembrie. Marele eveniment va mai gazdui prezentarea noilor EV si EV-Neo, FCX Clarity, precum si a restilizatului Insight.

    Creat exclusiv pentru piata europeana, noul model hatchback va fi oferit exclusiv in varianta cu 5 usi si va concura in segmentul compact, incepand din 2012.

    Civic vine cu un design reimprospatat, ce se regaseste in zona blocurilor optice posterioare, unite pentru a functiona ca spoiler. Pana la dezvaluirea oficiala, ne multumim cu un teaser care ii tradeaza posteriorul.

    Aproape toate elementele caroseriei au fost redesenate, cu accent pronuntat pe calitatea condusului si a manevrabilitatii, pe emisiile de CO2 si calitatea interiorului –  in acelasi timp pastrand spatiul in habitaclu si in portbagaj la un nivel de top in segment, precum si renumita flexibilitate a acestora.

    Pe langa noul Civic, la Frankfurt va mai face act de prezenta modelul Insight 2012 cu facelift. Standul Honda va fi completat cu modelele CR-Z, CR-V, Jazz si Accord.

    La capitolul masinile viitorului/propulsie alternativa, constructorul auto va prezenta Honda EV si EV-Neo – vehiculele electrice Honda pe patru si doua roti, precum si prin vehiculul cu pile de combustie FCX Clarity si noua platforma hibrida de tip Plug-In.

    In completare, Honda va expune gama celor mai noi modele de motociclete si de echipamente de putere.

    Vizualizari: 2093