rss

Honda Accord facelift, disponibil in Romania de la 19.480 Euro, fara TVA

  1. 21/10/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Accord, facelift, Honda
    Vezi toate fotografiile (4)

    Honda lanseaza pe piata din Romania noul Accord sedan facelift. Modelul este disponibil la un pret de pornire de 19.480 Euro, fara TVA si vine cu o serie de modificari stilistice si un plus de eficienta.

    La nivel estetic, se remarca o serie de imbunatatiri: blocurile optice au fost reimprospatate, semnalizatoarele anterioare de culoarea chihlimbarului au fost inlocuite cu unele cu finisaje clare, echiparile de varf ofera acum faruri bi-HID (xenon faza scurta si lunga) si dispun de sistemul Active Cornering Lights, iar grila a fost discret reproiectata si dispune acum de finisahe cromate.

    La interior noutatile sunt subtile, constructorul auto oferind tapiterii din materiale noi, in timp ce spatiul pentru picioare este iluminat cu albastru atunci cand farurile sunt aprinse.

    Una dintre cele mai importante schimbari la varful echiparilor Accord este adaugarea sistemului Active Cornering Lights, ce permite iluminarea sporita cand autovehiculul vireaza.

    In plus, Honda a dezvoltat o noua tehnologie in iluminare. Sistemul de asistenta pentru Faza lunga echipeaza pe vehiculele cu faruri bi-HID (xenon faza scurta si lunga) si este controlat de o camera CMOS amplasata pe parbriz, in zona oglinzii retrovizoare. Camera detecteaza farurile sau stopurile vehiculelor din fata si reduce automat intensitatea luminii la faza scurta, daca faza lunga este activata.

    Noul Honda Accord facelift este disponibil cu un motor pe benzina de 2,0 litri, care dezvolta 156 Cai Putere. Cea mai scumpa versiune costa 25.680 Euro, fara TVA.






    Vizualizari: 3573
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »