rss

Honda Accord, primele imagini cu modelul american

  1. 09/08/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Accord, Coupe, Honda
    Vezi toate fotografiile (8)

    Honda a dezvaluit primele imagini oficiale cu noua generatie Accord, berlina si Coupe, in versiunea dedicata clientilor americani.

    Prototipurile expuse la inceputul acestui an sunt completate acum de primele cadre cu modelul de productie a noii generatii Honda Accord. Autoturismul a fost complet redesenat, a pierdut cativa centimetri in lungime, prezentandu-se totodata mai spatios si mai luxos.

    Automobilul vine echipat cu o serie de tehnologii pentru optimizarea consumului si se remarca printr-un nou aspect frontal, similar cu ceea ce regasim in oferta constructorului auto pentru piata europeana.

    Gama de motorizari va fi compusa din unitati precum propulsorul pe benzina de 2,4 litri si 181 Cai Putere si motorul V6 de 3,5 litri, cuplate la o transmisie manuala sau automata cu sase rapoarte.

    Oferta va fi completata de versiunea hibrida plug-in, pusa in miscare de un sistem format dintr-o unitate de 2,0 litri, una electrica si un pachet de baterii litiu ion. Honda promite o autonomie in modul 100% electric de 16-24 kilometri si o viteza maxima de 100 km/h.

    Pe langa noul Accord, casa auto a prezentat si noua generatie a lui Accord Coupe, model comercializat exclusiv pe piata americana. Spre deosebire de alti producatori auto care merg pe reteta modelelor globale, Honda vine cu propuneri diferite in functie de piata, ceea ce inseamna ca noul Accord pentru europeni va prezenta ceva diferente.

    Vizualizari: 1878
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »