rss

NAIAS 2010: GMC Granite si Buick Regal "sport" vor fi prezentate la standul GM

  1. 20/12/2009
  2. Categoria: GMC
  3. Tags: Chevrolet Orlando, Crossover, General Motors, GMC Granite, Opel insignia
    Vezi toate fotografiile (1)

    In mod normal, aceasta informatie trebuia mentinuta in secret pentru inca o bucata de vreme, insa iata ca ea ajuns sa fie imprastiata in cele patru zari ale Internetului din cauza – sau, mai degraba, datorita – unor ziaristi canadieni.

    Invitati la un eveniment privat de prezentare al catorva exponate GM ce vor debuta oficial la NAIAS 2010, ei a putut lua la cunostinta despre doua noutati absolute, ce vor viza preferintele a doua segmente de consumatori total diferite.

    Primul este o versiune GMC a crossover-ului Chevrolet Orlando (foto), cu ajutorul caruia fostul lider mondial spera sa atraga acel grup de tineri familisti ce nu doresc sa-si asocieze personalitatea cu imaginea banala a unui monovolum. Este descris de catre americani drept un “Urban Utility Vehicle” si, interesant, va fi cel mai mic model din istoria marcii GMC.

    Cea de-a doua surpiza a lui General Motors este, mai degraba, o semi-surpriza, in sensul ca noi, europenii, vom gasi masina mai degraba familara. Este vorba despre o versiune sportiva a sedanului Regal, care – spun “zvonistii” – va imprumuta majoritatea componentelor de la Opel Insignia OPC.

    Va vom tine la curent cu noutatile GM de-a lungul zilelor care au mai ramas din acest an, precum si cu ultimele informatii referitoare la premierele evenimentului de la Detroit – primul mare salon auto din 2010, ce-si va deschide portile la data de 11 ianuarie.

    Vizualizari: 1524
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »