rss

GM ar putea renunta la GMC si Pontiac

  1. 17/04/2009
  2. Categoria: GMC
  3. Tags: Chevrolet, GM, Gmc, Obama, Pontiac
    Vezi toate fotografiile (1)

    Drumul catre lumina poate fi lung si anevoios, iar cine doreste sa se salveze trebuie sa renunte la unul sau mai multe lucruri dragi.

    Este si cazul lui General Motors, un gigant aflat in pragul falimentului care, in virtutea planului de restructurare, ar putea abandona marcile GMC si Pontiac.

    Metodologia prin care "The General" intentioneaza sa revina pe linia de plutire va fi prezentata administratiei Obama pana pe data de 1 iunie, aceasta fiind pusa la punct impreuna cu o echipa formata din membrii staff-ului prezidential.

    Din pacate pentru GMC si Pontiac, planul ar putea solicita desfintarea celor doua marci, singurul lucru bun descins dintr-o asemenea decizie fiind faptul ca Buick, Chevrolet si Cadillac vor ajunge in zona de siguranta.

    Pe tobogan mai sunt si Hummer, Saab si Saturn, care vor fi vandute oricui este interesat (pentru Saab, de exemplu, dosarul cuprinde 27 de cereri de cumparare, iar lui Saturn ii da tarcoale, se zvoneste, grupul de investitii private Black Oak Partners).

    Pana in acest moment, nici macar miliardele oferite de fostul cabinet Bush si actuala conducere democrata nu au fost suficiente pentru ca GM sa se salveze, incat intrarea in procedura de faliment (coroborata cu aplicarea noului plan de restructurare) parand a fi singura solutie pentru ca ceea ce mai poate fi considerat "active de valoare" sa alcatuiasca temelia unui nou inceput.

    Vizualizari: 1272
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »