rss

Video: Primul crash-test cu monovolumul Ford B-MAX

  1. 20/04/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ford, test impact
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Ford B-MAX a fost supus pentru prima data unui test de impact lateral. In urma coliziunii, la o viteza de 50 km/h, conducatorul auto si copilul nu au fost afectati.

    Desi nu a avut loc la initiativa EuroNCAP, Ford demonstreaza ca noul B-MAX este sigur pentru pasagerii sai, in ciuda sistemului inedit de deschidere a portierelor, care a presupus integrarea pilonului central in usile sapte culisante.

    In plus, MPV-UL beneficiaza de functia Emergency Assistance, parte integranta din celebrul sistem SYNC (oferit pentru prima data pe pietele europene), care apeleaza automat 112 in caz de accident si transmite coordonatele GPS ale autovehiculului pentru ca echipajele de interventie sa poate interveni mai rapid.

    Noul Ford B-MAX este disponibil pe piata din Romania la un pret de baza de 13.400 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea 1.4 - 90 CP Ambiente.

    Gama de propulsoare este formata din trei unitati pe benzina si doua dieseluri, printre care se afla si celebrul propulsor Ecoboost de 1,0 litru, declinat in doua variante de putere: 100 si 125 Cai Putere. Unitatile diesel produc 75 Cai Putere si 95 Cai Putere.

    Vizualizari: 1982