rss

Video: Cum functioneaza motorul cu trei cilindri Ford Ecoboost

  1. 19/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ecoboost, Focus, Ford
    Vezi toate fotografiile (5)

    Ford a publicat un filmulet pentru a prezenta modul de functionare al celebrului motor Ecoboost cu trei cilindri de 1 litru. Unitatea beneficiaza de injectie directa si un sistem turbo.

    Propulsorul care va echipa ineditul monovolum B-MAX, precum si noul Ford Focus, va fi disponibil atat intr-o versiune entry-level de 100 Cai Putere, cat si in una de 125 Cai Putere. Ulterior, constructorul auto ar putea propune si o varianta de 180 Cai Putere, care ar putea pune in miscare modelele de performanta ale americanilor.

    Ford promite un consum si un nivel al emisiilor reduse. Astfel, cele doua versiuni inregistreaza 109 si respectiv 114 grame CO2/km, in timp ce consumul este se situeaza in jurul valorii de 5 litri la fiecare suta de kilometri.

    Citeste si Noul motor Ford 1.0 litri EcoBoost ar putea dezvolta 180 Cai

    Pe langa aceasta inovatie, noul Ford B-MAX va mai oferi in premiera europeana sistemul de conectivitate SYNC. Acesta poate fi actionat prin comanda vocala si conectat la terminale mobile de ultima generatie, pentru a citi mesajele de pe Facebook, Twitter, dar si pentru a asculta MP3 sau radio.

    Lista tehnologiilor continua cu sistemul de deschidere a portierelor "Easy Door Access System". Inginerii au renuntat la stalpul central si au adaugat usi culisante pentru a facilita accesul pasagerilor si bagajelor acestora.

    Vizualizari: 3832