rss

S-au aflat performantele noului Ford Mustang. Masina americana e acum mai rapida chiar si decat un Porsche

  1. 25/07/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford Mustang, ford mustang facelift, Mustang, noul ford mustang, noul mustang
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford a publicat in cursul acestei dimineti performantele noului Mustang Facelift. In versiunea de top, masina americana ofera un motor de 460 CP si o acceleratie de la 0 la 96 km/h in mai putin de patru secunde.

    Cea de-a sasea generatie a modelului Ford Mustang a primit un binemeritat facelift la inceputul acestui an, printre noutatile anuntate de oficialii americani numarandu-se o cutie automata cu zece rapoarte, blocuri optice Full-LED si instrumente de bord digitale.

    Anuntul initial a ocolit specificatiile gamei de motorizari, sefii Ford anuntand abia astazi ca modelul entry-level, pus in miscare de un 2.3 turbo, ofera acum cu 40 Nm mai mult decat anterior si, totodata, accelereaza de la 0 la 96 km/h in mai putin de cinci secunde.

    Daca vine vorba, in schimb, despre versiunea de top GT - animata de un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, ei bine... fisa tehnica a masinii americane anunta, mai nou, o putere maxima de 460 si un 0 - 96 km/h in mai putin de patru secunde.

    Pentru ca noul Ford Mustang Facelift sa livreze performantele anterior mentionate, este imperios necesar ca clientii sa opteze pentru cutia automata in zece rapoarte despre care vorbeam in radurile de mai sus - si pe care masina americana o imparte cu Chevrolet Camaro.

    Vizualizari: 1960
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »