rss

Primele imagini cu SUV-ul bazat pe Ford Fiesta

  1. 04/01/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ecosport, Fiesta, Ford
    Vezi toate fotografiile (4)

    Ford a publicat primele imagini cu noul crossover EcoSport. Modelul bazat pe Fiesta va debuta la Salonul Auto de la New Delhi. Ulterior va ajunge si pe pietele din Europa.

    Constructorul american a dezvoltat un SUV de segment B, avand la baza mecanica lui Fiesta. Pornind de la politica "One Ford", care reprezinta constructia de modele globale, fara diferente stilistice sau tehnice, noul EcoSport va fi oferit clientilor europeni in aceeasi forma in care va aparea la New Delhi.

    Momentan, casa auto a anuntat ca va echipa noul SUV cu motorul EcoBoost de 1,0 litri, intr-o versiune de putere de 120 cai si 170 Nm cuplu maxim. La momentul lansarii pe piata, autoturismul va fi oferit si in compania altor propulsoare.

    In ceea ce priveste designul, liniile masinii au avut ca sursa de inspiratie modelul Kuga si prototipul Evos. Partea frontala este dominata de grila trapezoidala, in timp ce blocurile optice sunt mult mai evoluate fata de Fiesta, amintind de conceptul Evos, prezentat la Frankfurt.

    Pentru a-i accentua veleitatile de off-roader, Ford a lucrat la bosajele aripilor, acum mai musculoase, iar roata de rezerva a fost pozitionata pe usa hayonului. Bagajele pot fi fixate pe plafon, EcoSport fiind dotat cu un set de bare cromate.

    Dupa prezentarea oficiala de la New Delhi, Ford va lansa modelul pe pietele din Europa, America de Sud, America de Nord si China.

    Vizualizari: 2386
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »