rss

Ford Romania angajeaza 500 de muncitori

  1. 21/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ecoboost, Ford, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford Romania angajeaza 500 de muncitori la fabrica de la Craiova, care vor lucra pentru productia B-Max si EcoBoost, potrivit Mediafax. Oficialii companiei au anuntat ca procesul de recrutare va demara in cursul acestei saptamani si va fi finalizat in luna mai.

    "Ford Romania are placerea de a anunta ca in aceasta saptamana va demara un proces de angajare a 500 de muncitori pentru fabrica noastra din Craiova. Ford va recruta, in principal, operatori de baza pentru liniile de productie, dar in acelasi timp suntem interesati si de extinderea fortei de munca prin aducerea unor specialisti de intretinere", a declarat Angella Alexander, director Resurse Umane Ford România, citata

    Incepand din acest an Ford va incepe sa produca la uzina de la Craiova propulsorul de 1,0 litri EcoBoost si noul monovolum Ford B-MAX. Cifra de productie va atinge nivelul de 60.000 de unitati anual. Modelul va fi lansat pe piata in luna iulie, desi abia in luna septembrie clientii isi vor primi exemplarele comandate.

    Producatorul auto a asamblat la fabrica din Romania, in perioada aprilie 2010-octombrie 2011, peste 17.000 autoutilitare Transit Connect. Din octombrie anul trecut, productia autovehiculului a fost mutata la fabrica Ford din Valencia.




    Vizualizari: 1835