rss

Craioveanul Ford B-Max, printre finalistii Car of The Year 2013

  1. 18/12/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ford b-max, Golf, Masina anului
    Vezi toate fotografiile (9)

    Noul Ford B-MAX a intrat in cursa pentru Car of The Year 2013. Modelul produs la Craiova se va lupta cu nume grele precum Mercedes-Benz A-Klasse, Volkswagen Golf si Volvo V40.

    Editia din acest an a concursului Car of The Year si-a desemnat finalistii. In aceasta cursa intra opt modele, si nu sapte, cum era de asteptat: Ford B-Max, Hyundai i30, Mercedes-Benz A-Klasse, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru BRZ/Toyota GT86, Volkswagen Golf si Volvo V40.

    Castigatorul concursului va fi anuntat pe 4 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Juriul editiei 2013 al COTY este format din58 de membri, reprezintand 22 de tari din Europa. Reprezentarea pe natiuni in juriu este direct proportionala cu importanta pietei auto la nivel European si importanta sa in productia de automobile.

    Astfel, Franta, Germania, Marea Britanie, Italia si Spania au fiecare cate sase membri, in timp ce celelalte tari au mai putini membri. Membrii juriului nu sunt alesi in functie de publicatia pe care o reprezinta, ci in functie de competentele profesionale.

    In cadrul editiei 2012 a Car of The Year a iesit castigator Opel Ampera/Chevrolet Volt, modelul fiind amenintat de Volkswagen Up! si Ford Focus. Deciziva la aceas vreme a fost tehnologia utilizata, fiind un automobil electric cu autonomie extinsa. Cu un an in urma, SUV-ul produs la Mioveni Dacia Duster a reusit sa intre in finala, insa a ocupat locul al saptelea.

    Vizualizari: 2323
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »