rss

Ford Tourneo Custom, primele imagini cu versiunea de productie

  1. 20/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Tourneo
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa ce au lansat noul Ford Tourneo Custom sub forma de concept cu ocazia Salonului, americanii de la Ford au revenit cu primele imagini si informatii oficiale cu versiunea de serie.

    Ford Tourneo Custom Concept a primi unda verde, dupa cum au anuntat oficialii Ford Europe. Spre deosebire de prototip, modelul de productie va primi un set de jante cu un diametru mai mic.

    Noul model va fi disponibil atat in versiuni cu ampatament scurt (4.97 metri), cat si in versiuni cu ampatament marit (5.34 metri lungime), aceasta din urma fiind oferita si cu noua locuri.

    Gama de motorizari este compusa din trei versiuni de putere ale aceluiasi propulsor 2.2 TDCi Duratorq: 100, 125 si 155 Cai Putere. Acestea pot fi cuplate la o transmisie manuala cu sase rapoarte. Tractiunea este pe puntea fata.

    Toate motorizarile sunt echipate in standard cu sistemul Start & Stop si cel de recuperare a energiei pierdute la franare, motiv pentru care Ford anunta un consum mediu de numai 6,9 litri/100 km.

    Tot in echiparea de baza intra si sistemul SYNC, camera video pentru parcarea cu spatele si Lane Keeping Alert. Noul Ford Tourneo Custom va fi prezentat oficial la Birmingham, la Salonul Auto de Vehicule Comerciale.

    Vizualizari: 2067