rss

Noul Ford Mustang primeste un sistem care reduce sunetul evacuarii

  1. 02/08/2017
  2. Tags: Ford, Ford Mustang, Mustang, sistem ford, sunet evacuare ford mustang
    Vezi toate fotografiile (4)

    Ford a gasit solutia pentru situatia in care vecinii sunt deranjati de sunetul facut de evacuarea noului tau Mustang. Tehnologia a fost denumita "Good Neighbour Mode" si a fost inventata de un oficial al brand-ului din Detroit.

    Asa cum spuneam mai sus, acest sistem reprezinta o premiera in industria auto, insa mai interesant este modul in care s-a ajuns la dezvoltarea lui. Totul a pornit de la Steve von Foerster, care intr-o dimineata in care isi scotea Mustang-ul Shelby GT350 din parcare, s-a pus rau cu un vecin deranjat de zgomotul evacuarii sale.

    Chiar daca acesta din urma a chemat politia, povestea s-a terminat cu bine. Insa, a fost suficienta pentru a-l determina pe von Foerster sa gaseasca o solutie capabila sa evite astfel de situatii.

    Dupa cateva luni de munca a rezultat sistemul la care faceam referire mai devreme si care se va regasi de-acum incolo in oferta noului Ford Mustang. Multumita acestuia, masina nu numai ca va porni intr-un mod mai silentios, ci va si rula in acelasi ritm, astfel incat tu sa nu mai ai probleme cu vecinii din aceasta cauza.

    Partea buna este ca odata ce ai parasit cartierul sau parcarea blocului, poti sa revii inapoi la sunetul inconfundabil al motorului V8 de sub capota.

    Vizualizari: 1562
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »