rss

Ford Mustang a obtinut un scor de 3 stele, deceptionant, la testele de impact EuroNCAP

  1. 05/07/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Mustang
    Vezi toate fotografiile (7)

    Astazi, Euro NCAP publica ratingul de siguranta la sase masini noi si ratingul modelului Ford Mustang facelift. Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30, Opel Insignia, SEAT Ibiza si VW Arteon beneficiaza de un rating maxim de cinci stele; Honda Civic obtine patru stele; Iar Ford, Mustang, primeste doar  trei.

    VW Arteon a avut rezultate bune in toate testele de evaluare, devenind cel mai bun automobil din clasa executiv la protectia pietonilor. Noul off-roader al lui Alfa Romeo, Stelvio, s-a dovedit extrem de bun in protectia pasagerilor adulti, cu un scor apropiat de 97%, similar cu modelul  Volvo XC90, evaluat in 2015.

    SEAT Ibiza s-a remarcat pentru nivelul ridicat de dotari cu echipamente standard de siguranta. Alte automobile din aceasta categorie au adesea o optiune de franare autonoma, dar sistemul Ibiza, care include detectia pietonilor, este oferit  standard, ajutandu-l la o evaluare de cinci stele asteptata.

    In categoria de masini de familie mici, noul i30 al lui Hyundai primeste cinci stele, cu performante bune. Honda Civic a dezamagit la protectia oferita copiilor avand un nivel mai jos decat cel asteptat, dar este considerata inca o masina solida, de patru stele.

    La inceputul acestui an, Ford Mustang a marcat doua stele dezamagitoare in testarea Euro NCAP. Ford a raspuns prin realizarea modelului AEB si Lane Assistance pe modelul facelift si a introdus imbunatatiri la airbag-urilor sale frontale. Cu aceste modificari, cele mai recente modele Mustang de vanzare au ajuns la trei stele.

    Michiel van Ratingen, "Este bine sa vedem ca, dupa 20 de ani, apelul de imbunatatire al sigurantei oferit de Euro NCAP continua sa atinga corzi sensibile la companiile responsabile cum e Ford. In timp ce un rating de trei stele este neobisnuit, imbunatatirile pe care Ford le-a introdus nu numai ca au facut siguranta lui Mustang mai buna in domenii cheie, dar arata, de asemenea, ca firma are grija de clientii sai si de reputatia sa la capitolul siguranta ".

    Vizualizari: 2036