rss

Ford ar putea amana lansarea noului Mondeo

  1. 12/07/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Mondeo
    Vezi toate fotografiile (8)

    Ford ar putea amana lansarea viitoarei generatii Mondeo. Constructorul auto intampina probleme privind omologarile si specificatiile tehnice, fapt ce intarzie procesul de dezvoltare a modelului definitiv.

    Dificultatile privind aprobarile necesare ii determina pe americanii de la Ford sa amane introducerea in productie a noii generatii Mondeo. Producatorul auto programase initial demararea asamblarii modelulii pentru luna aprilie 2013.

    In ciuda acestei situatii, noul Ford Mondeo ar putea fi totusi expus in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in septembrie, doar lansarea pe piata urmand a avea loc cu trei luni mai tarziu decat fusese estimat.

    Noul model ar trebui sa fie din punct de vedere estetic aproape identic cu geamanul Fusin de peste ocean, diferentiindu-se la nivelul catorva mici detalii. Comparativ cu generatia precedenta, noul Fusion (Mondeo) propune un design proaspat si indraznet, avand ca sursa de inspiratia conceptul Evos. Grila hexagonala face trimitere clara la Aston Martin.

    Gama de motorizari oferita europenilor va fi diferita de cea nord-americana, casa auto propunand unitati mai mici si mai eficiente. Din oferta de propulsoare ar putea face parte si noile 1.6 EcoBoost de 180 Cai Putere si 2.0 litri EcoBoost, capabil sa dezvolte 240 Cai Putere.

    Vizualizari: 1816
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »