rss

Ford intentioneaza o alianta strategica cu Mahindra din India

  1. 19/09/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Mahindra
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford Motor si constructorul de automobile indian Mahindra exploreaza formarea unei aliante strategice in timp ce producatorul de automobile din S.U.A. incearca sa obtina un loc important intr-o tara care va deveni cea de-a treia piata de automobile din lume, anunta Automotive News Europe.

    Companiile au declarat ca domeniile de cooperare potentiala includ masini conectate, programe de mobilitate, vehicule electrice si furnizare de servicii pentru alte domenii.

    Dezvoltarea este o idee Ford, dupa ce Mark Fields, precedentul CEO Ford, a pus in discutie subiectul revizuirii afacerii companiei in India. Jim Hackett, care a devenit CEO dupa ce board-ul Ford l-a inlaturat pe Fields in mai, a gasit acum o modalitate de a ramane in India, in timp ce imparte costurile cu Mahindra in ceea ce priveste dezvoltarea de produse.

    Un flux de vehicule noi este planificat sa intre in India in urmatorii cinci ani, intensificand concurenta pe piata autohtona de 30 de miliarde de dolari, care este asteptata sa se situeze in urma Chinei si Statelor Unite in vanzari pana in 2020, a declarat asociatia indiana de automobile la inceputul acestei luni .

    Ford este printre principalii exportatori de masini din India unde fabrica si exporta vehicule si motoare in fabricile sale din Chennai, Tamil Nadu si Sanand din Gujarat.

    Ford a intrat in India la mijlocul anilor 1990, cand tara si-a deschis piata auto pentru investitii straine, prin parteneriatul cu Mahindra. Cele doua companii au infiintat o fabrica in apropierea orasului sudic Chennai si au inceput sa faca modelul Escort.. Au urmat Icon, Fusion, Fiesta, Figo si alte modele dar niciun model n-a avut, in India, succesul masinilor produse de Suzuki Motor si Hyundai Motor .

    Vizualizari: 1024
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »