rss

Noul Ford Fiesta facelift, in Romania de la 11.400 de euro

  1. 21/01/2013
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: facelift, Fiesta, Ford
    Vezi toate fotografiile (11)

    Noul Ford Fiesta facelift este disponibil pe piata din Romania la un pret de baza de 11.400 euro. Modelul vine cu o filosofie noua de design, printre noutati regasindu-se si celebrul sistem SYNC, precum si unitatea de un litru, 3 cilindri, pe benzina, capabila sa dezvolte 80 Cai Putere.

    Ford a lansat pe piata din Romania noul Fiesta facelift. Propunerea americanilor este oferita la un tarif de pornire de 11.400 de euro cu TVA pentru varianta cu trei usi, in timp ce modelul cu cinci usi pleaca de la 11.900 de euro.

    Autoturismul beneficiaza de un aspect frontal nou, inspirat de noua directie de stil a casei auto, dar si de o serie de dotari tehnologice de ultima generatie. Blocurile optice si-au schimbat designul, fiind acum ceva mai alungite si beneficiind de o bagheta cu tehnologie LED. Si capota a fost remodelata, iar jantele au un aspect nou.

    Habitaclul dispune de materiale de o calitate superioara, in timp ce comenzile geamurilor si oglinzilor electrice au fost repozitionate pe usa soferului, facilitand astfel accesul la ele. Noul Fiesta facelist este acum dotat cu sistemul SYNC, care iti permite sa ai acces la muzica, sa efectuezi si sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, prin comanda vocala.

    Lista continua cu sistemul sistemul My Key, recomandat parintilor care imprumuta masina copiilor mai putin experimentati. Cu ajutorul acestei tehnologii, poti limita maxima de viteza, poti seta un semnal care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si poti chiar schimba volumul sistemului audio.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, principala noutate este reprezentata de este motorul pe benzina de un litru, cu 3 cilindri, care livreaza 80 CP. Propulsorul ofera puterea unui motor conventional aspirat de 1.6 litri, insa utilizeaza cu 21% mai putin combustibil.

    Vizualizari: 6513