rss

Ford Fiesta facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 06/09/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: facelift, Fiesta, Ford
    Vezi toate fotografiile (7)

    Ford a publicat primele fotografii oficiale cu faceliftul lui Fiesta. Modelul vine cu o fata vizibil modificata, un habitaclu reimprospatat si o serie de dotari noi.

    Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris Fiesta facelift. Intre timp, constructorul american a dezvaluit primele imagini care tradeaza un design proaspat si un interior revizuit. Notabila este partea frontala, unde modelul beneficiaza de o noua grila ce aminteste de Aston Martin si anunta o viitoare filosofie de stil.

    Tot in partea din fata se remarca si blocurile optice ceva mai alungite, care pot primi si lumini cu tehnologie LED. Capota a fost remodelata, iar jantele au un design nou.

    La interior, culorile instrumentelor de bord si zona climatizarii automate au fost schimbate, comenzile geamurile si oglinzilor electrice au fost mutate pe usa soferului, iar tapiteria este realizata din materiale superioare calitativ.

    Din lista dotarilor de ultima generatie fac parte tehnologia Active City Stop, care previne coliziunile la viteze mici, si sistemul de interconectare SYNC, deja cunoscut pe piata din SUA. Acesta permite apelarea vocala a numerelor din agenda telefonica sau chiar selectarea melodiilor preferate. Din ecuatie nu lipsesc conexiunile Bluetooth si USB. Totodata, SYNC include si functia Emergency Assistance, pentru apelarea unui numar de urgenta în caz de accident.

    La nivelul motorizarilor nu au avut loc foarte multe schimbari, singura noutate importanta fiind adaugarea in gama a propulsorului 1.0 Ecoboost, desemnat ”International Engine of the Year 2012”.

    Vizualizari: 4388
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »