rss

Noul Ford Explorer Sport, primele imagini

  1. 30/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Explorer, Ford
    Vezi toate fotografiile (14)

    La cateva zile de la publicarea unui video care anticipa o versiune sportiva a modelului Explorer, Ford a revenit cu un prim set de imagini oficiale.

    Constructorul auto american va aduce la Salonul Auto de la Geneva o versiune performanta a SUV-ului Explorer. Printre elementele de design care il diferentiaza de clasicul model se numara grila fata colorata negru mat, sistemul de evacuare si jantele negre de 20 inch.

    De propulsie se face vinovat un V6 de 3.5 litri bi-turbo Ecoboost, capabil sa dezvolte nu mai putin de 350 Cai Putere. Unitatea este cuplata la o transmisie automata cu sase rapoarte.

    Printre sistemele de siguranta noi se numara Curve Control, care gestioneaza frana si acceleratie pentru a asigura o viteza optima in curbe, si Advanced Terrain Management, care dispune de patru moduri de operare: zapada, nisip, noroi si normal.

    Totodata, inginerii Ford au implementat un sasiu mai rigid si un sistem de franare mai performant. In ceea ce priveste gama cromatica vor fi disponibile urmatoarele nuante: Ruby Red Metallic Clearcoat, White Platinum Metallic Tri-Coat, Tuxedo Black Metallic si Ingot Silver Metallic.

    Vizualizari: 6567