rss

Fisker va aduce la Frankfurt un nou model

  1. 06/09/2011
  2. Categoria: Fisker
  3. Tags: Fisker, Frankfurt, Karma
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fisker va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt un model cu totul si cu totul nou. Interesant este ca acesta nu va fi prezentat sub forma de concept, asa cum ne-am fi asteptat, ci va fi un autoturism gata de productie in serie.

    Cum informatiile tehnice lipsesc, noua propunere ar putea deriva din Fisker Karma. Platforma mecanica si sistemul de propulsie ar trebuie sa fie, in esenta, identice cu cele regasite pe sedanul coupe.

    Totodata, noul model ar trebui sa fie produs in acelasi loc, la uzina finlandeza Valmet, iar debutul pe piata ar putea avea loc in viitorul apropiat, cel mai probabil in 2012.

    Masina va puncta expansiunea gamei constructorului auto, care va fi imbogatita in 2015 si cu un cabriolet. Pentru a-si concretiza planurile marete, Fisker a semnat de curand un acord cu BMW pentru furnizarea noilor motoare turbo cu patru cilindri ale bavarezilor.

    Printre viitoarele autoturisme pregatite de producatorul auto se numara si un sedan de familie in trei volume, care va fi oferit pe piata din SUA la un pret aproximativ de 50.000 de dolari.

    Mai multe detalii despre necunoscutul model a carui prezentare va avea loc la Frankfurt, vom afla in cateva zile.


    Vizualizari: 1771
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »