rss

Conceptul Fisker Surf, un shooting break derivat din coupe-ul Karma

  1. 08/09/2011
  2. Categoria: Fisker
  3. Tags: Fisker, Karma, surf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fisker va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt un nou concept ce previzualizeaza al doilea membru al gamei constructorului american. Numele este promitator: Surf.

    Pentru a ne trezi putin interesul inainte de marele eveniment, producatorul auto a publicat prima imagine cu prototipul. Acesta deriva din coupe-ul Karma si vine ambalat sub forma unui shooting-brake, noua nisa a marilor nume din industria auto.

    Noul Fisker Surf va fi un melange intre liniile unui coupe si cele ale unui break traditional. De indata ce va fi lansat pe piata, modelul se va razboi cu Ferrari FF, ultima creatie a Calutului Cabrat, si viitorul Mercedes CLC Shooting Break.

    Sub capota se va afla acelasi sistem de propulsie care echipeaza Fisker Karma, adica doua propulsoare electrice capabile sa dezvolte 402 CP si un cuplu de 1.300 Nm. In cazul Karma, cele doua unitati sunt alimentate de baterii litiu-ion, care ofera o autonomie de 80 km.

    Pentru un plus de autonomie de pana la 480 km, exista un propulsor traditional de 2 litri, care are rolul de a furniza energie bateriilor. Viteza maxima este de 200 kilometri pe ora, iar sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat in 5,9 secunde.

    Modelul de serie Fisker Surf va ajunge pe piata in anul 2012.

    Vizualizari: 2647
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »