rss

Noul Fiat 500L, primele imagini oficiale

  1. 03/02/2012
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: 500L, Fiat
    Vezi toate fotografiile (2)

    Fiat a publicat primele imagini oficial cu noul 500L. Monovolumul va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva si va ajunge pe piata spre sfarsitul anului.

    Constructorul italian inlocuieste golul lasat de Multipla prin propunerea unui nou model, care va fi construit la uzina Fiat din Serbia.  Litera L vine de la cuvantul Large, dimensiunile autoturismului confirmand acest lucru.

    Noul Fiat 500L va fi oferit in doua versiuni, de cinci si de sapte locuri. Varianta mai scurta masoara 4,15 metri in lungime, in timp ce modelul care va gazdui sapte pasageri are o lungime de 4,25 metri.

    Autoturismul este un melange intre un monovolum si un crossover de segment B, care promite sa ofere clientilor sai un consum redus si suficient spatiu la interior.

    Gama de motorizari va fi formata din trei unitati: un Multijet II de 1.3 litri, oferit in doua versiuni de putere (77 si 105 CP), un TwinAir de 0.9 litri (85 CP) si un MultiAir de 1.4 litri, disponibil de asemenea in doua variante de putere: 75 si 95 CP.

    Noul 500L va fi lansat pe piata in ultima parte a anului curent. Autoturismul va fi produs la fabrica din Kragujevac, Serbia, construita printr-un joint-venture cu guvernul de la Belgrad, care detine 33% din actiuni.

    Vizualizari: 1647