rss

AutoItalia Group lanseaza AutoItalia Assistance

 1. 03/08/2012
 2. Categoria: Fiat
 3. Tags: Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Lancia
  Vezi toate fotografiile (1)

  AutoItalia lanseaza un serviciu de asistenta rutiera atat pentru Romania cat si pentru intreaga Europa. Serviciul costa 12 euro fara TVA pe an pentru asistenta in caz de avarie, tractare, recuperare Off Road, asistenta prin telefon, depozitare / parcare.

  AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenta rutiera disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7, posesorilor de autovehicule marca Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Chrysler, Dodge.

  Pachetul Aditional de 38 euro fara TVA pe an cuprinde, in plus fata de pachetul standard, posibilitatea continuarii calatoriei, cazare la cel mai apropiat hotel de 3 stele, inlocuirea temporara a vehiculului, procurarea pieselor de schimb, monitorizarea reparatiilor si livrarea pieselor (in situatia in care masina trebuie reparata la un service din afara Romaniei).

  Pachetul Aditional este oferit gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani, contra cost.

  Serviciul (Pachetul Aditional) se ofera gratuit, retroactiv modelelor vandute incepand cu 1 Mai 2012.
  Clientii care detin deja o masina comercializata de Grupul AutoItalia pot beneficia de acest serviciu achizitionand serviciul contra cost.

  Vizualizari: 2580
  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »