rss

Fiat prezinta noul Panda 4x4

  1. 31/08/2012
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, Panda
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fiat va lansa la Salonul Auto de la Paris cea de-a treia generatie Panda 4X4. Modelul italienilor beneficiaza de tractiune integrala permanenta si vine in compania mult premiatului motor TwinAir de 0.9 litri

    Fiat Panda 4x4 isi va face debutul in curand la Salonul Auto de la Paris. Versiunea off-road a modelului a crescut in dimensiuni si masoara acum 3.69 metri lungime, 1.67 metri latime, 1.60 metri înaltime si are un ampatament de 2.3 metri.

    Din punct de vedere estetic, micul off-roader prezinta o serie de noutati ce ii confera un aspect modern. Bosajele sunt mai largi, spoilerele au fost modificate, iar partea frontala beneficiaza de un scut de protectie. Din ecuatie fac parte si elementele decorative din aluminiu, precum si doua noi nuante pentru caroserie: portocatliu Sicilia si verde Toscana metalizat.

    Aceasta linie cromatica se repeta si la interior, unde verdele si portocaliul se regasesc la nivelul cusaturilor tapiteriei. Habitaclul prezinta un fundal noi al instrumentelor de bord.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, italienii de la Fiat propun celebrul motor pe benzina TwinAir Turbo de 0.9 litri si 85 de Cai Putere si unitatea Multijet de 1.3 litri si 75 de Cai Putere.

    Noul Panda 4x4 beneficiaza de tractiune integrala permanenta, gestionata de un sistem electronic, care repartizeaza cuplul puntii fata sau spate în functie de gradul de aderenta.

    Modelul este dotat, in echiparea standard, cu sisteme de siguranta precum sistemul de control al stabilitatii (ESC) si un diferential electronic (ELD). Tot in lista dotarilor de serie se vor regasit climatizare manuala, radio CD cu MP3, jante de 15 inch, oglinzi electrice, închidere centralizata pe telecomanda ci tetiere anterioare.

    Vizualizari: 2052
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »