rss

Reduceri Ferrari de pana la 80% in magazin si de 30% online

  1. 21/11/2014
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand de astazi, cu ocazia Black Friday, timp de 10 zile, Ferrari Store Bucuresti da startul sesiunilor de cumparaturi cu super reduceri si surprize adresate tuturor celor care isi doresc sa traiasca experienta unica Ferrari.

    "Nu intamplator am decis sa dedicam mai multe zile acestui eveniment, tocmai din dorinta ca fiecara fan sa ne poata vizita in aceasta perioada si sa se poata bucura din plin de ofertele din magazin. Cum ne-am obisnuit si anul acesta reducerile sunt consistente, fanii putandu-se bucura de discount-uri de pana la 80% in magazinul Ferrari Store Bucuresti", declara Mihnea Predeteanu, responsabil de comunicare al Grupului Forza Rossa.

    Surprizele nu se opresc insa aici, astfel ca, orice achizitie din magazin, indiferent de valoare, va fi insotita de un cadou garantat marca Ferrari. In plus, toate achizitiile online, facute pe www.ferraristore.ro, vor beneficia de 30% reducere.

    Pentru a rasplati cu adevarat pasiunea celor care traiesc si simt Ferrari, la finalul campaniei, prin tragere la sorti, va fi acordata o experienta unica Ferrari la volanul unuia dintre modelele disponibile in showroom-ul Forza Rossa din Otopeni. La extragere vor participa toate achizitiile efectuate in magazin si online in perioada 21-30 noiembrie 2014.

    Ferrari Store Bucuresti va asteapta in Calea Victoriei 1-5 si online pentru a va bucura de experienta Ferrari, acum mai accesibila ca oricand.

    Vizualizari: 3196
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »