rss

Ferrari Portofino vine la IAA 2017

  1. 23/08/2017
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Portofino
    Vezi toate fotografiile (5)

    Ferrari a dezvaluit modelul Portofino, noul sau model de baza, care va inlocui California. Portofino este noul model Ferrari V8 GT care isi va domina segmentul datorita combinatiei perfecte de sport, eleganta si confort prezente la bord.

    Portofino este renumit pentru portul sau fermecator si, de-a lungul anilor, a devenit sinonim pe plan international cu eleganta, sportivitate si un lux disimulat. Culoarea de lansare a noului Ferrari a fost, de asemenea, dedicata acestui oras minunat: Rosso Portofino.

    Capabil de a dezlantui o herghelie de 600 CP si avand un sprint de la 0 la 100 km / h in doar 3,5 secunde, Ferrari Portofino este cel mai puternic convertibil pentru a combina avantajele unui acoperis retractabil, un spatiu de incarcare spatios si un cocpit generos plus doua locuri din spate potrivit pentru calatorii scurte.

    Sasiul complet nou al lui Ferrari Portofino prezinta o reducere semnificativa a greutatii. Datorita utilizarii extinse a tehnologiilor de productie moderne, toate componentele sasiului si corpului in alb au fost reproiectate cu o reducere a greutatii in consecinta, in ciuda cresterii rigiditatii la torsiune.

    Motor

    Ferrari V8 turbo, parte a familiei de motoare unde a fost desemnat Motorul International al Anului atat in ??2016, cat si in 2017, dezvolta acum cu 40 CP mai mult decat propulsorul de pe California T, datorita adoptarii de noi component.. Caracteristica sonora Ferrari V8 a fost de asemenea imbunatatita si poate fi pe deplin apreciata.

    Dinamica autovehiculului

    Caracteristicile dinamice ale lui Ferrari Portofino au fost complet revizuite si beneficiaza de introducerea de noi solutii tehnologice. Pentru prima data pe acest tip de model Ferrari a fost implementat E-Diff3, diferentialul electronic de generatia a 3-a care a fost integrat sistemului F1-Trac, sistem de tractiune care optimizeaza atat aderenta cat si manevrabilitatea masinii la limita.

    Ferrari Portofino este de asemenea primul GT din gama care va fi echipat cu EPS (Electric Power Steering). Acest lucru a permis inginerilor sa reduca raportul de transmitere in directie cu 7% pentru o directie chiar mai sensibila, fara compromisuri in stabilitate datorita integrarii cu E-Diff3.

    Design si aerodinamica

    Ferrari Portofino este o masina agresiva, cu o configuratie cu doua volume - fara precedent intr-un coupé-convertible cu un plafon dur, retractabil - care adauga o stralucire extra, oferindu-i un caracter mai sportiv fara a influenta eleganta si dinamismul sau.

    Confort la bord

    De asemenea, s-a acordat o atentie deosebita confortului de bord care este garantat de o serie de caracteristici noi, nu in ultimul rand un sistem infotainment cu afisaj touchscreen de 10,2 ", un nou sistem de aer conditionat care imbunatateste confortul ocupantilor, atat cu partea superioara in sus, cat si in jos, volan, scaune reglabile electric, cu 18 cai, cu un nou design pentru spatar, care mareste spatiul pentru picioare pentru pasagerii din spate si afisajul pasagerului. Toti ocupantii vor aprecia in mod deosebit noul deflector de vant, care, atunci cand partea de sus este scazut, reduce fluxul de aer in interiorul cabinei cu 30% si, de asemenea, reduce zgomotul aerodinamic. Ferrari Portofino va face debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

    Vizualizari: 1654