rss

Ferrari California vine cu un plus de putere din 2012

  1. 31/10/2011
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: California, facelift, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ferrari va supune unui facelift modelul California. Varianta imbunatatita a supercarului va fi lansata in anul 2012 si va veni cu o infuzie de putere.

    Potrivit britanicilor de la Car, coupe-ul cabriolet va primi o serie de modificari care se vor rasfrange asupra motorizarii, masei totale si dotarilor. Astfel, Ferrari California facelift va fi mai usor si mai puternic.

    Bolidul Calutului Cabrat va ascunde acelasi motor V8 de 4,3 litri cu injectie directa de benzina, care va primi un plus de 30 Cai Putere, ajungand la un total de 490 Cai Putere. Performantele mecanice vor fi sporite si pe fondul curei de slabire in urma careia modelul a pierdut 30 kilograme.

    Puterea va fi transmisa prin aceeasi cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Cu aceste specificatii, cabrioletul va sprinta de la 0 la 100 km/h in numai 3,85 secunde, fata de actualele 4 secunde.

    Modelul cu facelift va beneficia de o grila argintie, disponibila optional, precum si de un sistem audio cu un harddisk de 40 GB, mai mult cu 10 GB decat cel utilizat in prezent.Sistemul multimedia va putea fi conectat la smartphone-uri cu sisteme de operare IOS sau Android. Optional este si pachetul Handling Speciale, care promite un plus de stabilitate in viraje.

    Daca informatii privind puterea motorului si performantele tehnice au fost dezvaluite, nu putem spune acelasi lucru despre preturi. Productia Ferrari California cu facelift va demara in luna ianuarie a anului viitor, iar primele exemplare vor ajunge in Marea Britanie in martie.



    Vizualizari: 1728
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »