rss

Ferrari a publicat primele teasere cu noul supercar F70

  1. 17/12/2012
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: 459 italia, Enzo, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (2)

    Ferrari a dezvaluit primele teasere oficiale cu viitorul supercar F70. Succesorul lui Enzo ar putea fi pus in miscare de un sistem hibrid ce dezvolta nu mai putin de 920 Cai Putere.

    Ferrari a prezentat primele cadre ce tradeaza aspectul noului F70, nume de cod ce anunta inlocuitorul lui Enzo. Imaginile dezvaluie atat partea frontala, cat si posteriorul. Daca in ceea priveste aspectul frontal, pare sa fi avut ca sursa de inspiratie modelui 458 Italia, posteriorul face trimitere la F12 Berlinetta. Accesul in habitaclul se realizeaza prin intermediul unor portiere de tip fluture.

    Desi nu exista inca informatii oficiale, Ferrari ar putea echipa viitorul bolid cu un sistem de propulsie hibrida, care ar putea fi format dintr-un motor V12 de 6,2 litri si o unitate electrica alimentata de o baterie Li-Ion.

    In total, sistemul produce 920 Cai Putere, suficient cat sa ii permita supercarului sa acceleze de la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde si sa atinga o viteza de top de peste 400 km/h.

    Modelul va avea o masa de aproximativ 1.300 kilograme, multumita caroseriei din fibra de carbon si a sasiului monococ realizat din acelasi tip de material. Caroseria lui F70 se lauda cu un nou proces de laminare a fibrei de carbon, care ofera mai multa rezistenta.

    Noul Enzo, cunoscut sub numele de cod F70, este asteptat sa-si faca debutul la Salonul Auto de la Geneva în 2013.

    Vizualizari: 1955