rss

Alonso a participat si el la dezvoltarea lui Ferrari F10

 1. 02/02/2010
 2. Categoria: Ferrari
 3. Tags: F1, Fernando Alonso, Ferrari F1, Ferrari F10, Formula 1
  Vezi toate fotografiile (1)

  Ferrari a preferat sa-i rezilieze contractul lui Kimi Raikkonen, un pilot foarte rapid in zilele lui bune, pentru a-l aduce pe Fernando Alonso, spaniolul avand ca atu faptul ca se implica mult mai activ in dezvoltarea masinii. Iar strategia italienilor a inceput deja sa dea roade. Fernando Alonso a declarat pentru publicatia La Stampa ca si-a lasat amprenta asupra monopostului F10 pe care il va testa pentru prima oara miercuri, la Valencia.

  "Am lucrat la simplificarea volanului, care parea foarte complex", a spus fostul dublu campion mondial, care a adaugat: "Cred ca inginerii acestei achipe sunt cei mai buni din lume".

  De asemenea, pilotul de 28 de ani a mai spus ca timpii tuturor concurentilor obtinuti pe circuitul iberic trebuie priviti cu rezerve, avand in vedere faptul ca acum masinile de Formula 1 au rezervoare de doua ori mai mari, ca urmare a interdictiei de a realimenta in timpul curselor.

  "Va fi dificil sa facem comparatii. Intr-o zi poti intra primul pe pista, iar in ziua urmatoare sa fii ultimul", a declarat Alonso, referindu-se la cantitatea de combustibil din rezervor, care, fiind mai mare, poate influenta rezultatul mai mult decat in anii precedenti.

  Vizualizari: 962
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »