rss

Reteta succesului vine din Romania: vanzarile Dacia cresc simtitor in Franta

  1. 05/09/2017
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, frankfurt 2017, noul duster, vanzari Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia a anuntat o crestere a vanzarilor in Franta cu 22% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Nicio noutate pentru marca romaneasca, o marca ce inregistreaza succes dupa succes. Insa acest succes va fi eclipsat de explozia vanzarilor pe care le va genera lansarea noului Duster care are loc saptamana viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Marca romaneasca a reusit sa vanda in luna august nu mai putin de 7.800 de automobile pe teritoriul Frantei, cu 21,8 procente mai mult fata de luna august a anului trecut. In total, Dacia detine acum o cota de piata excelenta, de 7,3%.

    Surprinzator este va vanzarile totale in Franta au crescut cu 9.42% in luna august fata de aceeasi perioada din 2016, insa marca romaneasca a avut o crestere mai mare ca piata. "De vina" fiind modelul actual de Duster, o masina care se vinde ca painea calda, fiind cel mai produs automobil de la Mioveni.

    Per total, in primele 8 luni ale anului, Dacia a reusit sa vanda 80.388 autoturisme pe teritoriul Frantei. Un succes rasunator, care, din pacate, nu poate fi transpus si in Romania. Aici, Dacia a crescut usor, insa speram ca odata cu lansarea noului model de Duster, vanzarile din tara noastra sa fie si ele cot la cot cu cele din Franta.

    Vizualizari: 1680
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »