rss

O noua surpriza marca Dacia: Dokker Stepway

  1. 06/11/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dokker, Stepway
    Vezi toate fotografiile (7)

    Dacia a prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Istanbul noul Dokker Stepway. Versiunea cu veleitati de off-roader a monovolumului Dokker dispune de o lista intreaga de accesorii si optionale.

    Fara a da in niciun fel de banuit cum ca ar planui ceva, Dacia a facut valva la Salonul Auto de la Istanbul cu o versiune cu aspect de SUV a monovolumului Dokker. Denumit Dokker Stepway, modelul completeaza oferta formata momentan din Dokker si Dokker Van.

    Constructorul auto propune pentru exterior bandouri de protectie din plastic la nivelul bosajelor si al partii inferioare a caroseriei, jante speciale, bare de amarare pe plafon, ornamente cromate pentru proiectoare si un ornament de culoare gri, montat sub spoilerul frontal. Reteta aplicata de Dacia include si sistemul MediaNav, printre multe alte dotari.

    Dacia Dokker a fost lansat la inceputul acestui an ca un monovolum cu 5 locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Dispunand de un portbagaj de 800 de litri si cu o lungime de incarcare de 1,16 m, Dokker se adreseaza clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru 5 adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

    Versiunea utilitara, Dokker VAN, raspunde asteptarilor unei clientele alcatuite cu precadere din intreprinzatori si societati comerciale. Fiabil si robust, noul Dacia Dokker VAN asigura un volum de incarcare de 3,3 m3 si o lungime de incarcare de 1,9 m.

    Momentan nu se cunoaste pretul de comercializare pe piata din Romania al noii versiuni Dacia Dokker Stepway.

    Vizualizari: 8639
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »