rss

Noul monovolum Dacia Lodgy costa 9.500 Euro, cu TVA inclus

  1. 06/03/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (22)

    Noua Dacia Lodgy este vedeta standului producatorului roman la Salonul Auto de la Geneva. Monovolumul poate fi comandat incepand cu data de 7 martie 2012, la un pret de baza de 9.500 euro (TVA inclus).

    Dacia a lansat la Salonul Auto de la Geneva noul Lodgy. Modelul va fi disponibil atat cu cinci locuri, cat si cu sapte locuri. Constructorul auto promoveaza ca principal avantaj spatiozitatea, MPV-ul oferind suficient loc pentru pasagerii de pe al treilea rand de scaune.

    Totodata, toate cele trei scaune sunt echipate cu sistemul de prindere a scaunelor pentru copii Isofix. In configuratia cu sapte locuri, bancheta din spate poate fi rabatata sau inlaturata. Portbagajul ofera 2.617 litri (cu doua locuri), 827 litri (cu cinci locuri) si 207 litri (cu sapte locuri).

    In ceea ce priveste designul, Dacia propune o noua plansa de bord, cu o dispunere ergonimica a comenzilor, iar versiunea Laureate beneficiaza de elemente cromate la nivelul consolei centrale.

    Odata cu debutul noului Lodgy este oferit in premiera in gama Dacia sistemul de navigatie si multimedia MEDIA NAV, care cuprinde: radio, USB si priza jack, Bluetooth şi sistem de navigatie integrat cu touch screen de 7 inch. Tot ca noutate absoluta este disponibil optional si limitatorul de viteza, precum si scaune incalzite fata.

    Gama de motorizari cuprinde doua unitati pe benzina: 1.6l 85 CP şi propulsorul TCe 115, acesta din urma fiind cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo dezvoltat de inginerii Renault.

    Clientii care prefera dieselurile pot alege unitatea 1.5 dCi, declinata in doua varianta de putere (90 CP si 110 CP). Cea mai costisitoare versiune este Laureate 1.5 dCi 110 CP 7 locuri si poate fi achizitionata la un pret de 14.700 euro, cu TVA inclus.

    Vizualizari: 6282