rss

Noul Dacia Lodgy, primele imagini oficiale

  1. 05/01/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (2)

    Dacia a publicat pe site-ul oficial primele imagini cu versiunea de serie a monovolumului Lodgy. Constructorul roman va lansa modelul final la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie.

    Dacia a dezvaluit astazi primele imagini oficiale cu viitorul membru al gamei, Lodgy, fara a mentiona insa detalii si informatii tehnice. Singurul indiciu oferit de producatorul auto are legatura cu denumirea modelului, care face trimitere la termenul englezesc "lodge", accentuand astfel spatiozitatea masinii.

    Totusi, exista speculatii conform carora modelul ar ajunge pe piata atat intr-o versiune cu cinci locuri, cat si cu sapte locuri. Din gama de motorizari vor face parte cel putin o unitate pe benzina si una diesel.

    Potrivit unei publicatii franceze, noul Dacia Lodgy ar putea avea un pret de pornire de 10.000 euro, semnificativ mai ieftin decat concurentii sai, Renault Scenic, Citroen C4 Picasso si Peugeot 5008, care pot fi achizitionati pentru suma de 19.000 euro.

    Monovolumul va fi asamblat la uzina Renault din Maroc, si nu la Mioveni, pe fondul unor multiple avantaje: scutiri de taxe, existenta unui teren de 314 hectare si salarii ce nu depasesc 240 euro pe luna.

    Vizualizari: 6051