rss

Logan MCV si Duster Adventure, noutatile Dacia pentru Geneva

  1. 05/03/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Logan, MCV
    Vezi toate fotografiile (21)

    Dacia a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva doua modele noi. Potrivit oficialilor companiei, acestea sunt noul Logan MCV si seria limitata Duster Aventure, cu tractiune integrala.

    Incapator si functional, Noul Logan MCV ofera, datorita dimensiunilor sale, un spatiu interior generos, cu 5 locuri, si un portbagaj cu un volum de 573 litri.

    Printre dotarile disponibile in serie se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale (pentru toate pietele unde se comercializeaza motoare Euro5) si bancheta spate rabatabila 1/3-2/3 (in toate tarile de comercializare).

    In plus, noul Logan MCV ofera o gama larga de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode. Noile motorizari benzina TCe 90 si Diesel asigura o placere mai mare la condus, dar si  un consum redus, precum si emisii de CO2 mai scazute.

    Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandata incepand din al doilea trimestru 2013.

    A doua noutate este reprezentata de seria limitata Duster Adventure. SUV-ul este echipat cu o rampa de proiectoare, cu un sistem de navigatie Garmin si cu covorase de cauciuc. Stickerele specifice de mari dimensiuni, al caror model este reprodus si pe tapiteria interioara adauga un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure va fi disponibil in doua nuante - Blanc Glacier si Noir Nacre.

    Seria Limitata Dacia Duster Aventure va fi comercializata in 16 tari incepand din aprilie 2013.

    Vizualizari: 4247