rss

Dacia va lansa noua gama de modele saptamana viitoare

  1. 05/11/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, Sandero
    Vezi toate fotografiile (14)

    Romanii vor face cunostinta cu noile generatii ale modelelor Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway in cursul saptamanii viitoare, a anuntat producatorul auto de la Mioveni.

    Dacia va lansa pe piata din Romania noua gama de modele pe 13 noiembrie. Astfel, la numai cateva saptamani de la debutul mondial care a avut loc la Salonul Auto de la Paris, constructorul auto isi incearca norocul pe piata locala.

    Din punct de vedere stilistic, noile modele au avut ca sursa de inspiratie SUV-ul Duster si monovolumul Lodgy, iar habitaclul beneficiaza de un bord nou, care aminteste de Lodgy si care integreaza noul sistem Media Nav. De dimensiuni generoase, ecranul tactil asigura accesul la radio, media, telefon si navigatie.

    La capitolul motorizari, Dacia ofera noua unitate turbo cu trei cilindri, TCe 90, propulsor ce a fost vazut prima data pe noile Renault Twingo si Clio. Motorul produce 90 Cai Putere si un cuplu maxim de 135 Nm, cifre ce ii asigura modelului Logan o viteza maxima de 182 km/h. Sprintul de la 0 la 100 km/h este efectuat in 12,2 secunde, iar ce consumul mediu este de 4,5 litri/100km.

    Clientii care au o afinitate pentru motoarele diesel au la dispozitie variantele de 75 CP si 90 CP ale celebrului 1.5 dCi.

    Din lista de dotari vor face parte limitatorul de viteza, ABS-ul, farurile de zi si asistenta la franarea de urgenta. In premiera, modelele Dacia beneficiaza inca din echiparea de baza patru airbaguri si ESP.

    Momentan preturile nu au fost publicate, insa este de asteptat ca noile modele sa fie oferite la preturi similare cu cele regasite pe piata franceza: 6.990 euro pentru si 10.800 euro pentru Sandero Steptway.

    Vizualizari: 2758
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »