rss

Dacia nu va mai lansa noi modele in viitorul apropiat

  1. 19/03/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dokker, Logan, MCV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia ar putea lansa un model de oras si un sedan de mari dimensiuni, insa nu in urmatoarele 18 luni, au recunoscut oficialii Dacia, anunta britanicii de la Autocar. Momentan, constructorul auto se va concentra pe cresterea cotei de piata.

    Dupa un an 2012 plin de lansari (Lodgy, Dokker, noile generatii Logan si Sandero), Dacia pune pauza planului agresiv de imbogatire a gamei. Asadar, mult asteptata citadina, precum si sedanul de mari dimensiuni ce pare a figura in strategia producatorului auto nu vor fi lansate in urmatoarele 18 luni.

    Momentan, brandul romanesc se va concentra pe promovarea modelelor actuale. "Avem produsul acum, investitia a fost facuta. A sosit vremea sa culegem roadele pe care le-am semanat, incercand sa ne concentram pe ceea ce vindem in prezent", a declarat Carlos Tavares, CEO-ul Renault.

    O extindere a gamei nu este insa exclusa pe viitor, a marturisit Tom Lane, seful departamentului de planificare a productiei Dacia, care sustine ca ideea unui model de oras, de talia lui Volkswagen Up! nu ar strica. De asemenea, nici un sedan de tipul Skoda Octavia nu trebuie eliminat.

    ”Brandul nostru este orientat catre marea masa a publicului si o asemenea extindere nu ar fi exclusa. Exista in prezent o tentatie de a extinde gama Dacia, dar nu este o prioritate pe termen scurt. Avem lucruri mai importante de atins in interiorul grupului. Dacia va creste in timp”, a lamurit Tom Lane.

    Vizualizari: 6205
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »