rss

Dacia nu va lansa un model mai mic decat Sandero

  1. 03/06/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Sandero
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia nu planuieste sa lanseze un model mai mic decat Sandero. Informatia este confirmata de Carlos Tavares, oficialul casei auto infirmand astfel zvonurile vehiculate in ultima perioada in presa de specialitate.

    Carlos Tavares, unul dintre cei mai importanti oameni din organigrama Dacia, a spulberat sperantele fanilor marcii de a avea in gama si un model de segment mini. Astfel, desi oferta constructorului auto de la Mioveni s-a extins foarte mult in ultimii ani, de la lansarea SUV-ului Duster, la monovolumele Lodgy si Dokker, planurile de dezvoltare nu implica, momentan, si un model de oras.

    Informatia vine din partea lui Carlos Tavares, Directorul General Delegat Dacia si unul dintre cei mai importanti oameni din organigrama companiei, care neaga vehement zvonurile potrivit carora Dacia va dezvolta un model mai mic decat Sandero. Motivul nu are neaparat legatura cu investitiile in productie si vanzare, ci cu cele de marketing.

    "Nu vreau sa avem prea multe masini in gama. Trebuie sa comunicam si sa facem cunoscut brandul Dacia, nu sa divizam bugetul pe care il avem in promovarea prea multor modele. Brand awareness-ul Dacia nu este inca la un nivel inalt", sustine oficialul marcii intr-un interviu acordat reputatei publicatii Automotive News.

    Declaratia lui Carlos Tavares vine dupa ce presa auto din Germania a tot vehiculat aparitia unui model de segment A in gama Dacia, unde ar fi urmat sa intre in competitie cu tripletii Citroen C1 - Peugeot 107 - Toyota Aygo, dar si fratii de grup VW Group VW Up - Skoda Citigo - Seat Mii.

    Vizualizari: 4424